Закономірності капсулювання речовин у стані псевдозрідження та їх дифузійного вивільнення

Нагурський О. А.
Код: 978-617-607-362-8
Монографія. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2012. 188 с. Формат 145 х 200 мм. Тверда оправа.
Ціна:140,00грн.
Weight: 0 кг

В основу монографії покладено дослідження автора, в яких розглянуті закономірності процесів капсулювання твердих дрібнодисперсних матеріалів у стані псевдозрідження та дифузійного вивільнення компонентів капсульованих частинок через оболонку на їхній поверхні. Кінетику нарощування покриття на поверхню частинок матеріалу розглянуто з урахуванням складного, тепло- та масообміну в системі тверде тіло – рідина – газ, впливу взаємодіючих компонентів на гідродинаміку шару. Досліджено дифузійне вивільнення з погляду впливу параметрів оболонки на інтенсивність масообміну між капсульованою частинкою та середовищем розчинника.
Для студентів, аспірантів, наукових та інженерно-технічних працівників, які займаються питаннями виробництва та застосування капсульованих речовин.

Зміст

Передмова

Про автора

НАГУРСЬКИЙ Олег Антонович
Докторант Національного університету "Львівська політехніка". У 2002–2010 доцент кафедри екології та охорони навколишнього середовища Національного університету "Львівська політехніка".
Напрям наукової діяльності – розробка теоретичних основ капсулювання твердих дисперсних матеріалів у стані псевдозрідження та їх застосування; утилізація побутових та промислових відходів у технологіях створення капсульованих мінеральних добрив.
Автор понад 90 наукових та науково-методичних праць, 4 патентів на корисну модель.