Вступ до фаху “Консолідована інформація”

Кунанець Н. Е., Пасічник В. В.
Код: 978-966-553-975-9 (серія), 978-617-607-399-4 (випуск 1)
Навчальний посібник. Друге видання. Львів: Видавництво Львівcької політехніки, 2013. 196 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка. (Серія “Консолідована інформація”, випуск 1).
Ціна:196,00грн.
Weight: 0 кг

Окреслено комплекс теоретичних, методичних та організаційно-практичних проблем з консолідації інформації. Структура і зміст підручника відповідають програмі курсу для вищих навчальних закладів. Розкрито особливості основних інформаційних продуктів як результатів нового напряму наукового опрацювання інформації. Навчальний посібник покликаний ознайомити із основними засадами: аналітико-синтетичного опрацювання інформаційних матеріалів; згортання інформації із застосуванням різних методів; забезпечення своєчасної та в необхідній формі консолідації інформаційних ресурсів для підтримки прийняття рішень; виявлення ефективних способів використання наявних та перспективних інформаційних технологій для подальшого прогнозування результатів їх впровадження та вироблення варіантів управлінських рішень.
Рекомендувало Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України як навчальний посібник для студентів, які навчаються за спеціальністю “Консолідована інформація”.

Зміст

Вступ

Про авторів

КУНАНЕЦЬ Наталія Едуардівна
Кандидат історичних наук, старший науковий співробітник, доцент кафедри інформаційних систем і мереж Національного університету "Львівська політехніка". Заступник директора Бібліотеки Львівської політехніки з наукової роботи.

ПАСІЧНИК Володимир Володимирович
Доктор технічних наук, професор. Голова Львівської асоціації інформатиків. Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки.
Наукові інтереси: інформаційне моделювання, системи баз даних та знань, розподілені інформаційні системи та технології.