Методи і засоби комп’ютерних інформаційних технологій

Заяць В. М.
Код: 978-617-607-411-3
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 144 с. Формат 170 х 215 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:120,00грн.
Weight: 0 кг

Викладено основні поняття, методи та засоби розроблення комп’ютерних інформаційних технологій (КІТ) за допомогою комп’ютерної техніки, які мають широке прикладне застосування.
Описано відомі та запропоновано нові підходи до оцінки кількості інформації. Велику увагу звернуто на методи аналізу широкого класу сигналів як основних носіїв інформації та підходи для їх ефективного опрацювання. Наведено комп’ютерну технологію автоматизованого проектування складних об’єктів у середовищі Pspiсe та визначено особливості створення систем штучного інтелекту як основного стимулу для розроблення КІТ.
Для студентів, що навчаються за напрямом “Комп’ютерні науки” та “Комп’ютерна інженерія”, а також для фахівців у галузі розроблення КІТ стосовно прикладних задач штучного інтелекту.

Зміст

Вступ

Про автора

ЗАЯЦЬ Василь Михайлович
Доктор технічних наук, професор, академік та президент Львівського відділення Академії наук прикладної радіоелектроніки, професор кафедри загальної екології та екоінформаційних систем Інституту імені В. Чорновола Національного університету "Львівська політехніка". Автор понад 150 наукових праць, зокрема 5 навчальних посібників і підручників та 3 монографій. Коло наукових інтересів: математичне і комп'ютерне моделювання динамічних систем, розпізнавання та ідентифікація об'єктів, явищ та процесів зі складною динамічною природою, інтелектуальне опрацювання даних та знань.