Проектування розв’язок на автомобільних дорогах

Солодкий С. Й. та ін.
Код: 978-617-607-435-9
Навчальний посібник / С. Й. Солодкий, Л. О. Карасьова, Д. О. Куліков. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2012. 200 с. Формат 145 х 215 мм. М`яка обкладинка.
Ціна:348,00грн.
Weight: 0 кг

Викладено дані про історію розвитку, класифікацію, особливості різних типів перехрещень і примикань на автомобільних дорогах. Наведено методи вишукувань і проектування транспортних розв’язок в одному, двох та більше рівнях. Зосереджено увагу на розрахунку геометричних елементів різного типу вузлів автомобільних доріг і гарантуванні безпеки руху на транспортних вузлах.
Для студентів спеціальностей “Автомобільні дороги та аеродроми”, “Мости і транспортні тунелі”, “Організація та регулювання дорожнього руху”, а також для інженерів-проектувальників автомобільних доріг.

Зміст

Передмова

Про авторів

СОЛОДКИЙ Сергій Йосифович
Доктор технічних наук. Завідувач кафедри автомобільних шляхів Національного університету "Львівська політехніка". Відомий фахівець у галузі механіки руйнування цементного бетону, дорожньо-будівельних матеріалів і технологій. Автор 120 наукових прць, монографії "Тріщиностій кість бетону на модифікованих цементах", навчального посібника "Математичне моделювання та оптимізація будівельних композитів".

КАРАСЬОВА Людмила Олексіївна
Провідний лектор кафедри автомобільних шляхів з багаторічним педагогічним стажем. Автор 15 методичних розробок, 20 наукових публікацій.

КУЛІКОВ Даниїл Олександрович
Провідний інженер Львівського комунального підприємства "Львівавтодор". Брав участь у технічному нагляді за реконструкцією вулично-дорожньої мережі Львова до Євро 2012.