Інноваційні матеріали і технології для будівництва та ремонту дорожніх одягів автомобільних доріг

Солодкий С. Й.
Код: 978-617-607-434-2
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 140 с. Формат 145 х 215 мм. М`яка обкладинка.
Ціна:210,00грн.
Weight: 0 кг

Описано дорожньо-будівельні матеріали і технології для влаштування і ремонту дорожніх одягів автомобільних доріг, що призводять до значного техніко-економічного ефекту. Розглянуто технологічні аспекти модифікації дорожніх бітумів, впровадження щебенево-мастикового асфальтобетону, виготовлення та укладання литих емульсійно-мінеральних сумішей. Викладено технології холодного і гарячого ресайклінгу дорожніх одягів, армування та ремонту асфальтобетонних покриттів. Після кожного розділу подано перелік наукової і нормативно-технічної літератури з цієї проблематики.
Навчальний посібник буде корисним для студентів ВНЗ дорожнього профілю всіх рівнів акредитації; інженерно-технічних працівників дорожньої галузі.

Зміст

Передмова

Про автора

СОЛОДКИЙ Сергій Йосифович
Доктор технічних наук, завідувач кафедри автомобільних шляхів Національного університету "Львівська політехніка". Відомий фахівець у галузі механіки руйнування цементного бетону, дорожньо-будівельних матеріалів і технологій. Автор 120 друкованих праць, монографії "Тріщиностійкість бетону на модифікованих цементах", навчального посібника "Математичне моделювання та оптимізація будівельних композитів".