Економіка і фінанси підприємств

Крикавський Є. В., Люльчак З. С.
Код: 978-617-607-519-6
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 696 с. Формат 170 х 215 мм. Тверда оправа.
Ціна:119,00грн.
Weight: 0 кг

Викладено питання, пов’язані із економічними засадами функціонування підприємства в системі ринкових відносин, його виробничою діяльністю та ресурсним забезпеченням, сутність та роль економічних результатів фінансово-господарської діяльності підприємства, особливості інтегрального оцінювання його стану, розвитку та досягнення економічної безпеки. Висвітлено методичні підходи до обґрунтування обсягів виробництва та реалізації продукції підприємства, його виробничої потужності, потреб у реальних ресурсах, що необхідні підприємству для ведення усіх видів діяльності, товарної та цінової політики, планування напрямів розвитку та реструктуризації. Теоретичний матеріал супроводжується контрольними запитаннями, тестовими і практичними завданнями з практичної діяльності вітчизняних та зарубіжних підприємств.
Для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, які навчаються за галузями знань 0305 “Економіка та підприємництво” і 0306 “Менеджмент та адміністрування”, а також слухачів інститутів підвищення кваліфікації, підприємців та працівників економічних служб підприємств.

Зміст

Передмова

Про авторів

КРИКАВСЬКИЙ Євген Васильович
Доктор економічних наук, професор, президент Всеукраїнської громадської організації "Українська асоціація логістики", завідувач кафедри маркетингу і логістики Національного університету "Львівська політехніка".
Автор понад 300 публікацій, з них 10 монографій, 19 підручників і навчальних посібників з грифом МОН України. Відмінник освіти України. Заслужений працівник освіти України.

ЛЮЛЬЧАК Зореслава Стефанівна
Кандидат економічних наук, доцент, заступник завідувача кафедри маркетингу і логістики з наукової роботи. Автор і співавтор понад 100 наукових праць, зокрема 7 колективних монографій, навчального посібника з грифом МОН. Наукові інтереси: маркетинг, логістика, економіка енергетики, енергозбереження, економіка та фінанси підприємств.