У війні насправді виграє не зброя

Цьогоріч символічний студентський квиток та ключ до знань від ректора університету професора Юрія Бобала отримали понад 7400 першокурсників. У привітальному слові ректор зауважив: навчання - нелегкий шлях, «на якому не кожен стає великим, але кожен може стати людиною, яку поважають».
Через непрості реалії сьогодення нашої країни до традиційних першовересневих побажань усі запрошені гості бажали миру.
Ведуча церемонії посвяти першокурсників Ірина Ключковська: «Україна зараз потребує зброї: танків та ракет, але ще більше гострої зброї, такої, якою є знання та інтелект».
З подякою за розпочату Революцію гідності до студентів звернувся міський голова Львова Андрій Садовий: «Молоді люди – чесніші, вони будять. Бо нас хотіли приспати… Пам’ятайте, що у війні виграє не зброя. Виграє інтелект. Швидше ставайте дорослими, щоб брати владу у свої руки і будувати країну, в якій хочеться жити».
Народний депутат України Ірина Фаріон образно промовляла до «вишиваних душ, що зійшлися на майдані» перед 4 навчальним корпусом Львівської політехніки: «Патронами є ваші знання, а бронежилетом – українська традиція».

Видавництво Львівської політехніки приєднується до вітань і запрошує першокурсників відвідати мережу книгарень. У нас ви знайдете багато корисної літератури для навчання, а також відпочинку.