21 Форум видавців. Читаємо і спілкуємося, бо ми того варті

Насамперед ішлося про живе спілкування - людей з книжками, людей з людьми. За той страшний час випробувань: війною і непевністю, новинами і відсутністю новин - ми стужилися одні за одними. Чотири дні, від 11 до 14 вересня, Форум видавців у Львові зібрав тисячі людей, які прийшли зустрітися, придбати книжку, послухати концерт, обмінятися враженнями, просто - обнятися.
Видавництво Львівської політехніки бере участь у Форумі ушістнадцяте. Серед подій, про які розповімо окремо, - відзнаки, здобуті нашими книжками у конкурсі "Найкраща книга Форуму", автограф-сесії, презентації нових видань.
А в тій хвилині хочеться про інше. До нас приходили студенти і науковці, основні наші читачі і покупці. Приходили старші люди і діти. Приходили друзі і друзі наших друзів. З Києва, Харкова, Дніпропетровська... Палац мистецтв усі чотири дні гудів, як величезний розтривожений вулик - даруйте за зужите порівняння, просто влучніше сказати годі. Працювати було складно, працювати було цікаво. У час, коли багато хто каже: зараз не до книжок, не до розваг, - ми переконалися у протилежному. Те, що в осерді нашого спілкування бодай іноді з'являється книга, - це прекрасно. Книжки і музика, і просте людське спілкування - те, що робить нас сильнішими, допомагає перетривати і жити далі.
Людей, які читають, не переможе ніяке зло. Вірмо в це.