9 жовтня, у Політехніці: "Літаюча голова" та інші книги

Віктор Неборак - один з найцікавіших поетів нашої з вами сучасності, літературний побратим Юрія Андруховича та Олександра Ірванця. Майже 30 років тому, рятуючи українську літературу і її читачів від нудного академізму, вони утрьох заснували літературне утворення "Бу-Ба-Бу".
Найвідоміша книга Неборака, та, що принесла йому популярність, - "Літаюча голова" (окремі тексти з неї знаємо як пісні "Плачу Єремії"). Її перекладено англійською - яскраво оформлене Юрком Кохом двомовне видання вийшло у видавництві "Срібне слово". Віктор Неборак також пише прозу ("Базилевс" - роман про богемний Львів). Нещодавно у видавництві "Піраміда" вийшов його "Карбонітський щоденник" - історія з кінця 1980-х про досвід учителювання в ПТУ на Луганщині. А монументальний том з біблійною назвою "Літостротон", який вийшов 2001 року у Видавництві Львівської політехніки, охоплює одразу сім поетичних збірок.
Про ці та інші книжки, і не тільки про них, у четвер 9 жовтня буде нагода поговорити з Віктором Небораком у читальному залі Студентської бібліотеки. Книжки також будуть присутні - за цінами, нижчими, ніж у книгарнях.
Приходьте. Буде цікаво.