Організація обліку

Карп’як Я. С. та ін.
Код: 978-617-607-596-7
Навчальний посібник / Я. С. Карп’як, В. І. Воськало, В. С. Мохняк. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014. 368 с. Формат 170 х 240 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:321,00грн.
Weight: 0 кг

Розглянуто організацію формування облікової політики, правила складання та застосування первинних документів у бухгалтерському та податковому обліку підприємств. Основну увагу звернуто на організацію облікового процесу та роботу бухгалтерської служби. Розкрито особливості організації бухгалтерського та податкового обліку активів і пасивів підприємства, витрат, доходів і фінансових результатів. Окремо висвітлено проведення інвентаризації господарських засобів, організації складання і подання фінансової, податкової, соціальної
звітності та організації обліку зберігання документів. Матеріал систематизовано у розділи, розглянуто численні приклади, що робить посібник корисним для тих, хто вивчає бухгалтерський облік.
Для студентів спеціальності “Облік і аудит”, аспірантів, викладачів, науковців, підприємців, менеджерів, бухгалтерів-практиків, керівників.

Зміст

Вступ