Токсикологія продуктів харчування

Воронов С. А. та ін.
Код: 978-617-607-665-0
Підручник / С. А. Воронов, Ю. Б. Стецишин, Ю. В. Панченко, А. М. Когут. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014. 556 с. Тверда оправа.
Ціна:160,00грн.
Weight: 0 кг

Послідовно висвітлено теоретичні основи харчової токсикології, токсикологічну дію відомих забруднювачів харчових продуктів на організм людини та його інтоксикацію бактеріями та вірусами, забруднення харчових продуктів природними токсикантами, токсикологію харчових добавок. Наведено дані щодо канцерогенної, мутагенної та тератогенної дії токсикантів, проблем харчової алергії та дисбалансу компонентів їжі.
Підручник призначений для студентів спеціальності “Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів”, а також може бути цікавим для токсикологів, медиків, біологів та широкого загалу.
Затверджено Міністерством освіти і науки України як підручник для студентів вищих навчальних закладів.

Зміст

Передмова

Вступ

Про авторів