Управління змінами

Кузьмін О. Є. та ін.
Код: 978-617-607-694-0
Навчальний посібник / О. Є. Кузьмін, В. В. Яцура, І. І. Грибик, А. М. Грищук, Н. В. Смолінська, М. Б. Гункевич, М. В. Замроз. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014. 356 с. Формат 170 х 240 мм. Тверда оправа.
Ціна:170,00грн.
Weight: 0 кг

Висвітлено основні поняття теорії змін, особливості управління змінами на індивідуальному, командному та організаційному рівнях. Описано механізм реалізації змін, особливості їх контролю та подолання опору змінам персоналу. Подано основні моделі управління змінами та традиційні та сучасні методи управління змінами в організаціях.
Буде корисним тим, хто хоче зрозуміти, чому стаються зміни, як вони відбуваються і що потрібно зробити, щоб час змін був пов’язаний з радістю, а не страхом та розпачем для персоналу організації та людей загалом.
Призначений для студентів, аспірантів та викладачів економічних, менеджерських спеціальностей, які вивчають та викладають навчальну дисципліну “Управління змінами”. Також буде корисним у практичній діяльності керівників і провідних спеціалістів суб’єктів господарювання різних форм власності та всім, хто прагне змінювати себе та світ на краще.

Зміст

Вступ