Організування туристичної діяльності

Кузьмін О. Є. та ін.
Код: 978-617-607-812-8
Навчальний посібник / О. Є. Кузьмін, А. В. Дубодєлова, І. Я. Кулиняк, Х. Ю. Малкуш. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2015. 352 с. Формат 145 х 215 мм. Тверда оправа.
Ціна:200,00грн.
Weight: 0 кг

У навчальному посібнику висвітлено теоретичні та прикладні аспекти організування туристичної діяльності. Систематизовано і структуризовано туристичні ресурси та туристичні райони України. Розглянуто основні засади державного управління туристичною діяльністю. Описано процеси формування, просування та реалізації туристичного продукту. Охоплено широке коло питань, пов’язаних з організуванням розміщування і харчування, транспортного забезпечення та екскурсійного обслуговування туристів. Значну увагу приділено започаткуванню туристичного бізнесу. Виклад теоретичних аспектів супроводжується прикладами і практичними рекомендаціями.
Для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, слухачів системи перекваліфікації, аспірантів. Буде корисним для підприємців, менеджерів, фахівців та усіх, хто цікавиться туризмом і прагне поглибити свої знання у такій сфері діяльності.

Зміст

Передмова

Про авторів