Бізнес-планування та аудит екологічних проектів

За ред. д-ра екон. наук С. В. Князя
Код: 978-617-607-786-2
Навчальний посібник / С. В. Князь, Я. С. Богів, М. Т. Бець, О. В. Фарат, Н. П. Яворська, Т. І. Данько, І. С. Дулин, Г. Я. Ільницька-Гикавчук, О. Н. Боровик. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2015. 368 с. Формат 170 х 215 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:105,00грн.
Weight: 0 кг

Висвітлено процеси формування, оцінювання та аудиту екологічних проектів і розроблення управлінських рішень, спрямованих на реалізацію моніторингу бізнес-планів цих проектів для формування конкурентних позицій підприємства на ринку. Зокрема, подано характеристику бізнес-планування у системі екологічного менеджменту підприємства, охарактеризовано бізнес-ідею як інноваційну основу екологічного проекту. Висвітлено особливості аудиту бізнес-плану екологічного проекту, ринку екологічних товарів та послуг, ресурсозбережних технологій у системі бізнес-планування еколого-інноваційної діяльності.
Навчальний посібник істотно розширює поле вітчизняних економічних досліджень, формує основу для подальшого поглибленого вивчення явищ у сфері бізнес-планування та аудиту екологічних проектів і буде корисним для викладачів, студентів, науковців та спеціалістів-практиків, що вирішують проблеми, пов’язані з тематикою навчального видання.

Зміст

Вступ