Охорона державної таємниці

Зачепило В. C. та ін.
Код: 978-617-607-850-0
Навчальний посібник / В. C. Зачепило, З. А. Шандра, І. Р. Опірський, І. Я. Тишик, Л. В. Мороз. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2015. 168 с. Формат 145 х 200 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:100,00грн.
Weight: 0 кг

Викладено найважливіші сучасні напрями законодавчо-правового і організаційного забезпечення охорони державної таємниці в Україні. Висвітлено основні законодавчі та нормативні акти у галузі охорони державної таємниці. Розглянуто питання організації охорони державної таємниці, а також сучасні і перспективні організаційні методи захисту інформації, засновані на чинному законодавстві, що становлять державну таємницю.
Для студентів, які навчаються за напрямами “Управління інформаційною безпекою”, “Системи технічного захисту інформації”, “Безпека інформаційно-комунікаційних систем”, та студентів інших спеціальностей, на яких вивчаються дисципліни, що стосуються захисту інформації з обмеженим доступом. Може бути корисним для керівників підприємств, установ і організацій, діяльність яких пов’язана з державною таємницею, керівників і працівників режимно-секретних органів.

Зміст

Вступ