LifePressPhoto, 2015 у Львові

18 лютого у Львівському інституті менеджменту (вул. Ліська, 16) в актовій залі відкрили виставку переможців І Міжнародного конкурсу репортерської фотографії LifePressPhoto, 2015.
Експозиція фотовиставки відображає більш як 40 світлин із числа переможців I Міжнародного конкурсу репортерської фотографії LifePressPhoto, 2015. Експоновані світлини фотографів з 18 країн світу – визнані найкращими серед 4 000 робіт, надісланих на конкурс впродовж першої половини 2015 року. Фотографії номіновані у різних категоріях: «Гарячі новини», «Люди в новинах», «Повсякденне життя», «Спорт, мистецтво та розваги», «Природа та навколишнє середовище». Серед переможців конкурсу є львів’яни – Маркіян Лисейко, Марта Грицанюк, Олег Огородник та Галина Ткачук.
Організатори виставки, Львівський інститут менеджменту та фотостудія Олександра Харвата «У фарватері істин» (м. Рівне), переконані, що «культурна дипломатія» є надзвичайно потрібною та ефективною промоцією України у світі.
До Львова виставка приїхала з міста Енергодар Запорізької області. У Львові вона триватиме місяць, потім поїде в якесь наступне місто. Вхід вільний.

Фотографувала Лілія СЕНИК