Ферреро, Фаулз і дивовижна Україна: новинки нашої мережі книгарень

Мережа книгарень Видавництва Львівської політехніки пропонує Читачам декілька новинок — на різні смаки і настрої.

Бруно Ферреро
365 коротких історій для душі

Короткі, але такі милі нашому серцю історії на кожен день. Досить уважно прочитати, замислитися і можна побачити, як над нами відкривається небо. Тоді стає так легко жити, і з'являються сили, щоб змінити на краще себе і весь світ довкола.

Україна. 500 чарівних куточків, які варто відвідати. Путівник

У книзі ви знайдете інформацію про видатні археологічні пам’яткі та печерні міста, замки та фортеці, садиби й палаци, національні парки та біосферні заповідники. Майже про кожний куточок подано історичну довідку та відомості про походження назви. Наведено розклад роботи музеїв, телефони та багато іншої корисної інформації.

Джон Фаулз
Колекціонер

Фредерик Клеґґ — нічим не примітний банківський клерк. Єдина його пристрасть — метелики. Впіймати, посадити під скло, зберегти їхню красу, щоб милуватися в будь-який момент... Але якось він знаходить екземпляр, набагато цікавіший за метеликів...

Стівен Кінг
Мізері

У житті успішного письменника Пола Шелдона була лише одна жінка, яку він щиро ненавидів, — героїня його мелодраматично-пригодницьких романів Мізері Честейн. «Убивши» нарешті Мізері й добряче відсвяткувавши початок нового етапу творчості, письменник на глухій дорозі потрапляє в автокатастрофу. Опритомнівши в будинку колишньої медсестри Енні Вілкс, своєї «найпалкішої шанувальниці», схибленої маніячки-вбивці, Пол Шелдон зрозуміє, що таке справжня ненависть, біль і жах і яку ціну має сплатити автор за своє творіння.

Стівен Кінг
Ярмарок нічних жахіть

Нова збірка Стівена Кінга містить 20 оповідань, написаних за останні роки. Над перекладами працювали фахівці, які знають і люблять творчість автора.
Захопливі, моторошні й абсолютно переконливі розповіді стануть кращим подарунком усім прихильникам його творчості. У маленьких передмовах до кожної історії автор розповідає, що спонукало його до написання.