Що роблять щасливі люди: новинки нашої мережі книгарень

Янн МАРТЕЛЬ
Життя Пі

«Життя Пі» — роман-притча, який розповідає історію Пі, сина власника одного індійського зоопарку. Волею долі він, разом із сім’єю, змушений емігрувати до Канади. Під час мандрівки їхній корабель зазнає аварії, і хлопець опиняється в рятувальному човні: сам на сам із тигром, гієною, мавпою та зеброю. Що ж чекає на них попереду? Це непроста історія про віру, випробування долі, боротьбу за виживання, пошуки Бога та про найпотаємніші закутки людської душі.

Аньєс МАРТЕН-ЛЮГАН
Щасливі люди читають книжки і п’ють каву

Бестселер французької письменниці Аньєс Мартен-Люган — сумна і красива історія жінки, яка після загибелі коханого чоловіка і доньки втрачає сенс існування. Головна героїня заново вчиться жити, кохати, відчувати. Книга про життя, поділене на «до» і «після», про самотність, надію, любов і віру в себе.

Люсі і Стівен ГОКІНҐ
Джордж і таємний ключ до Всесвіту

Геніальний фізик Стівен Гокінґ разом із донькою Люсі запрошують тебе, любий читачу, у неймовірну мандрівку Всесвітом… верхи на астероїді! Які таємниці приховує Сусідський Сад? Що це за суперкомп’ютер, який уміє розмовляти? Чому не варто стрибати на кометі, коли вона мчить крізь космічний простір? І чи вдасться головному героєві — допитливому сміливцеві Джорджу — визволити свого приятеля з чорної діри? На сторінках цієї книги, сповненої гумору й карколомних пригод, розкрито найцікавіші загадки Всесвіту, а важливі наукові факти переплетено з веселими і часом небезпечними витівками. Це не лише захоплива історія про дружбу, космічні мандри та шкільні перипетії, а й неймовірна оповідь про те, як влаштований світ, у якому ми живемо.

Люсі Мод МОНТГОМЕРІ
Емілі з Місячного Серпа

Історія дівчинки-сироти, обдарованої талантом писати.
Дівчинки, якій заборонили розповідати свої ідеї вголос, а вона відповіла: "Але думати буду". Їй не дозволяли цілувати кота, а вона на те: "Я цілуватиму його лишень тоді, коли ніхто не бачить". Разом з Емілі Ви побуваєте у долині Чорної Водиці, дізнаєтесь, де живе Повелителька Вітрів і що таке Місячний Серп. Вам відкриється світ і сутність Бога очима дитини. Ви просто не зможете залишитись байдужим до Емілі, яка так любить життя, незважаючи ні на що.

Гра престолів. Офіційна розмальовка

Фантастична сага «Пісня льоду й полум’я» давно завоювала серця читачів у всьому світі, перекладена більш як на 20 мов і продається мільйонними накладами. Чудова розмальовка, яку п’ятеро відомих художників створили за мотивами Мартінового знаменитого твору, не залишить шанувальників байдужими.