Довідник товарознавця. Продовольчі товари

За ред. д-ра екон. наук, проф. С. В. Князя
Код: 978-617-607-965-1
Навчальний посібник / С. В. Князь, А. Г. Загородній, М. В. Римар та ін. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2016. 340 с. Формат 170 х 215 мм. Тверда оправа.
Ціна:195,00грн.
Weight: 0 кг

Довідник охоплює ключові категорії та поняття у сфері комерційної діяльності й експертизи якості продовольчих товарів. Містить такі розділи: стандартизація у сфері експертизи якості товарів, класифікація і властивості товарів, захист прав інтелектуальної власності у сфері комерційної діяльності, пакування і зберігання товарів, реалізація і транспортування товарів, експертиза товарів (хімічна, біологічна і фізична експертиза товарів; органолептична (сенсорна) експертиза товарів). Наведені означення розглянуто відповідно до ГОСТ, ДСТУ та ISO.
Для студентів, викладачів, підприємців, товарознавців, здобувачів наукових ступенів.

Зміст

Вступ