Підготовка майбутніх соціальних працівників до здоров’єзбережувальної діяльності в університетах США: теорія і практика

Клос Л. Є.
Код: 978-966-941-042-9
Монографія / за наук. ред. д-ра пед. наук, проф. Г. М. Лактіонової. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. 384 с. Формат 170 х 240 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:370,00грн.
Weight: 0 кг

На основі аналізу наукових джерел, нормативно-правових документів, матеріалів міжнародних організацій та вивчення освітньої діяльності університетів, університетських коледжів і шкіл соціальної роботи Сполучених Штатів Америки представлено досвід професійної підготовки майбутніх соціальних працівників до здоров’єзбережувальної діяльності. Проаналізовано структуру, зміст підготовки, традиційні та інноваційні методи навчання, особливості практичної складової підготовки, оцінювання якості професійної підготовки та відповідних освітніх програм. Обґрунтовано теоретико-методичні та дидактичні засади професійної підготовки майбутніх соціальних працівників в університетах США до здоров’єзбережувальної діяльності.
Для фахівців у галузі соціальної роботи і соціальної педагогіки (теоретиків і практиків), педагогів вищої і професійної школи, студентів, аспірантів, докторантів, науковців, широкого кола працівників органів державної влади й управління освітою, а також усіх, хто цікавиться питаннями соціальної роботи і здоров’єзбереження, соціально-педагогічної здоров’єзбережувальної діяльності і професійної підготовки до неї.

Зміст

Передмова