Доказування у кримінальному провадженні

За ред. В. С. Канціра
Код: 978-966-941-111-2
Навчальний посібник / М. В. Гузела, В. С. Канцір, М. М. Олашин, С. О. Сорока. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. 236 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:208,00грн.
Weight: 0 кг

Навчальний посібник підготовлено відповідно до Кримінального процесуального кодексу України 2012 р. з урахуванням поточних змін кримінального процесуального законодавства, роз’ясненням норм інститутів доказового права, зокрема, історії розвитку доказового права та його витоків; чинного законодавства, яке регламентує процес доказування та практику його застосування; наукові концепції та тенденції щодо розвитку доказового права в Україні; закордонний досвід щодо встановлення окремих елементів процесу доказування та їх удосконалення. Окремо запропоновано тези лекцій для виконання тестових завдань, казуси (задачі), завдання для самостійного вивчення, перелік законодавчої та бібліографічної бази. Посібник відповідає програмі навчальної дисципліни “Доказування у кримінальному процесі”.
Для студентів, аспірантів, слухачів і курсантів юридичних навчальних закладів, викладачів, учених-науковців, а також практичних працівників – суддів, прокурорів, слідчих, адвокатів.

Зміст

Передмова

Про авторів