- Рубрики
- Філософія, психологія, педагогіка
- Історія
- Політика, право
- Економіка
- Математика
- Фізика
- Хімія, хімічна технологія
- Біологія, валеологія
- Геодезія, картографія
- Загальнотехнічні науки
- ІТ, комп'ютери
- Автоматика, радіоелектроніка, телекомунікації
- Електроенергетика, електромеханіка
- Приладо-, машинобудування, транспорт
- Будівництво
- Архітектура, містобудування
- Мовознавство
- Художня література
- Мистецтвознавство
- Словники, енциклопедії, довідники
- Журнал "Львівська політехніка"
- Збірники тестових завдань
- Книжкові видання
- Наукова періодика
- Фірмова продукція
Кавітація. Фізичні, хімічні, біологічні та технологічні аспекти
Код: 978-617-607-666-7
Монографія. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014. 376 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:250,00грн.
Weight: 0 кг
Наведено результати досліджень авторів та інших дослідників, які працюють у царині застосування енергії кавітації для інтенсифікації хіміко-технологічних процесів, а також процесів водоочищення. Розглянуто вплив різних факторів на фізичні, хімічні та біологічні процеси. Показано перспективність використання низькочастотних віброрезонансних кавітаторів для створення кавітації у великих об’ємах рідини.
Видання буде корисним для студентів, аспірантів та науковців технічних ВНЗ, наукових установ та підприємств хімічної, харчової та переробної галузей.
»
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб дописувати коментарі