Кавітація. Фізичні, хімічні, біологічні та технологічні аспекти

Шевчук Л. І., Старчевський В. Л.
Код: 978-617-607-666-7
Монографія. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014. 376 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:250,00грн.
Weight: 0 кг

Наведено результати досліджень авторів та інших дослідників, які працюють у царині застосування енергії кавітації для інтенсифікації хіміко-технологічних процесів, а також процесів водоочищення. Розглянуто вплив різних факторів на фізичні, хімічні та біологічні процеси. Показано перспективність використання низькочастотних віброрезонансних кавітаторів для створення кавітації у великих об’ємах рідини.
Видання буде корисним для студентів, аспірантів та науковців технічних ВНЗ, наукових установ та підприємств хімічної, харчової та переробної галузей.

Зміст

Вступ

Про авторів