Екологічна біотехнологія. Книга ІІ

Швед О. В. та ін.
Код: 978-966-941-277-5
Навчальний посібник у двох книгах. Книга ІІ / О. В. Швед, Р. О. Петріна, О. З. Комаровська-Порохнявець, В. П. Новіков. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2018. 368 с. Формат 170 х 240 мм. Тверда оправа.
Ціна:300,00грн.
Weight: 0 кг

Висвітлено сучасні принципи екогенетичного моніторингу, використання біотехнологічних методів для захисту довкілля, безпеки живих організмів та охорони здоров’я людини. Розглянуто застосування методів екобіотехнології, викладено відомості про методи отримання біодобрив і біопестицидів, лікарських препаратів та харчових добавок, виробництва альтернативної відновлюваної енергії та моторного біопалива, мікробіологічні, біохімічні й технологічні основи біотехнологічних процесів. Окреслено перспективи комплексної охорони довкілля та здоров’я людини, біобезпеки та біоетики сучасного суспільства (геноміки, протеоміки, євгеніки, біотрансплантації, біорозмаїття), протидії біотероризму, контроль генетичних модифікацій, використання ембріональних стовбурових клітин, терапевтичне і репродуктивне клонування, упровадження нанотехнологій.
Для студентів-біотехнологів, екологів, біологів та інженерів з біотехнології, хімічної технології, охорони довкілля та здоров’я людини, а також для широкого загалу читачів.

Зміст

Про авторів

Екологічна біотехнологія. Книга І