Ювілей Майстра

27 травня виповнилося 85 років Романові ІВАНИЧУКУ – письменникові, лауреатові Шевченківської премії, Героєві України. Авторові потужного циклу історичних романів, який охоплює усі часи буття нашого народу – від Княжої Доби до сьогодення. Авторові витворних повістей і філігранних новел про любов.
Роман Іваничук – особлива людина і в житті, і в писанні: його працьовитість і енергійність вже давно стали легендою, не тільки серед львів'ян. А готовності йти до людей, читати, спілкуватися, ділитися досвідом могли б позаздрити значно молодші, ніж Майстер Іваничук, митці.
Зустрічі з Романом Івановичем відбувалися у Львівській політехніці не раз – у великих залах і в малих аудиторіях, з нагоди виходу нових книжок, під час Тижня Книги, Форуму видавців. І – просто так, принагідно, бо задоволення від спілкування з непересічною особистістю – то завжди свято. Усією спільнотою Видавництва Львівської політехніки бажаємо Романові Іваничукові доброго здоров'я на многії літа – щоб Авторові і його читачам випала ще не одна щаслива нагода бачитися і говорити – про улюблені міста, коханих людей, політику, літературу, подорожі, книжки – про життя, яким воно є.
Спілкування – то розкіш. Нехай це свято завжди буде з нами.

Нові і давніші книжки Романа Іваничука у нашій мережі книгарень