- Рубрики
- Філософія, психологія, педагогіка
- Історія
- Політика, право
- Економіка
- Математика
- Фізика
- Хімія, хімічна технологія
- Біологія, валеологія
- Геодезія, картографія
- Загальнотехнічні науки
- ІТ, комп'ютери
- Автоматика, радіоелектроніка, телекомунікації
- Електроенергетика, електромеханіка
- Приладо-, машинобудування, транспорт
- Будівництво
- Архітектура, містобудування
- Мовознавство
- Художня література
- Мистецтвознавство
- Словники, енциклопедії, довідники
- Журнал "Львівська політехніка"
- Збірники тестових завдань
- Книжкові видання
- Наукова періодика
- Фірмова продукція
Лабораторний практикум з токсикології продуктів харчування
Код: 978-966-941-214-0
Навчальний посібник / С. А. Воронов, Ю. Б. Стецишин, Ю. В. Панченко, А. М. Когут, Т. С. Курисько. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. 192 с. Формат 170 х 215 мм. Тверда оправа.
Ціна:220,00грн.
Weight: 0 кг
Розглянуто методи якісного та кількісного аналізу основних ксенобіотиків продуктів харчування. Наведено теоретичну інформацію про досліджувані сполуки, шляхи їх потрапляння в організм та перетворення у ньому, дані про токсикологічні ризики та нормативні акти, що регламентують кількості шкідливих речовин у продуктах харчування. Посібник підготовлений на кафедрі органічної хімії Національного університету “Львівська політехніка”, відповідає чинній навчальній програмі та надає змогу студентам набути навички досліджень, необхідних у навчально-дослідницькій та практичній роботі.
Для студентів спеціальностей “Хімічні технології та інженерія” та “Харчові технології”, спеціалізації “Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів” та “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”, а також для науковців та спеціалістів у галузях хімічних та харчових технологій, медичних працівників, усіх, хто цікавиться токсикологією продуктів харчування.
»
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб дописувати коментарі