Основи розрахунку та конструювання вібраційних машин. Книга 1. Теорія та практика створення вібраційних машин з гармонійним рухом робочого органа

Ланець О. С.
Код: 978-966-941-217-1
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2018. 612 с. Формат 205 х 260 мм. Тверда оправа.
Ціна:936,00грн.
Weight: 0 кг

У навчальному посібнику детально висвітлено основні підходи до створення вібраційних машин різного технологічного призначення, типу та режиму роботи, рух робочого органа яких відбувається за гармонійним законом. Вібраційне обладнання зводиться до одно-, дво- та тримасових структур, що охоплюють переважну більшість відомих конструкцій. Викладено теорію їх розрахунку з виведенням основних аналітичних залежностей, що встановлюють параметри коливальних систем з найпоширенішими типами збурення, а саме з електромагнітним, інерційним та ексцентриковим. На конкретних прикладах розглянуто поетапний синтез вібраційних машин. У посібнику зосереджено увагу на методах і засобах, необхідних для конструктивного та параметричного синтезу одиниці вібраційного обладнання.
Посібник призначений для студентів технічних ЗВО, які вивчають дисципліни, пов’язані з проектуванням вібраційної техніки, та аспірантів цієї галузі наукових досліджень, може бути корисним інженерним працівникам, що працюють над створенням вібраційних машин.

Зміст

Передмова

Abstract

Про автора