Токсикологія продуктів харчування

За ред. проф. С. А. Воронова
Код: 978-966-941-497-7
Підручник / С. А. Воронов, Ю. Б. Стецишин, Ю. В. Панченко, А. М. Когут. Друге видання, доповнене. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2020. 568 с. Формат 170 х 240 мм. Тверда оправа.
Ціна:390,00грн.
Weight: 0 кг

Послідовно висвітлено теоретичні основи харчової токсикології, токсикологічну дію відомих забруднювачів харчових продуктів на організм людини та його інтоксикацію бактеріями та вірусами, забруднення харчових продуктів природними токсикантами, токсикологію харчових добавок. Наведено дані щодо канцерогенної, мутагенної та тератогенної дії токсикантів, проблем харчової алергії та дисбалансу компонентів їжі.
Підручник призначений для студентів спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія», 181 «Харчові технології», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 226 «Фармація, промислова фармація», а також може бути цікавим для токсикологів, медиків, біологів та широкого загалу.

Зміст

Передмова

Вступ

Про авторів