- Рубрики
- Філософія, психологія, педагогіка
- Історія
- Політика, право
- Економіка
- Математика
- Фізика
- Хімія, хімічна технологія
- Біологія, валеологія
- Геодезія, картографія
- Загальнотехнічні науки
- ІТ, комп'ютери
- Автоматика, радіоелектроніка, телекомунікації
- Електроенергетика, електромеханіка
- Приладо-, машинобудування, транспорт
- Будівництво
- Архітектура, містобудування
- Мовознавство
- Художня література
- Мистецтвознавство
- Словники, енциклопедії, довідники
- Журнал "Львівська політехніка"
- Збірники тестових завдань
- Книжкові видання
- Наукова періодика
- Фірмова продукція
Словник готельно-ресторанних термінів
Код: 978-966-941-628-5
Для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти стаціонарної та заочної форми навчання спеціальності 242 «Туризм». Львів: Видавництво Львівської політехніки. 2021. 108 с. Формат 145 х 200 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:169,00грн.
Weight: 0 кг
Словник є додатком до навчально-методичних комплексів з дисциплін «Організація готельного господарства» та «Організація ресторанного господарства», та містить понад 800 понять і термінів, а також словосполучень, котрі використовують у готельно-ресторанній сфері.
Видання призначене для студентів, аспірантів, науковців, спеціалістів галузі, а також для всіх, хто цікавиться готельною і ресторанною справами.
»
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб дописувати коментарі