Словник готельно-ресторанних термінів

Теодорович Л. В., Москвяк Я. Є., Костючко В. М.
Код: 978-966-941-628-5
Для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти стаціонарної та заочної форми навчання спеціальності 242 «Туризм». Львів: Видавництво Львівської політехніки. 2021. 108 с. Формат 145 х 200 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:169,00грн.
Weight: 0 кг

Словник є додатком до навчально-методичних комплексів з дисциплін «Організація готельного господарства» та «Організація ресторанного господарства», та містить понад 800 понять і термінів, а також словосполучень, котрі використовують у готельно-ресторанній сфері.
Видання призначене для студентів, аспірантів, науковців, спеціалістів галузі, а також для всіх, хто цікавиться готельною і ресторанною справами.

Зміст

Передмова