Напрямні системи телекомунікаційних мереж

Кайдан М. В., Климаш М. М., Стрихалюк Б. М.
Код: 978-966-941-668-1
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2021. 488 с. Формат 170 х 240 мм. Тверда оправа.
Ціна:376,00грн.
Weight: 0 кг

У навчальному посібнику наведено конструкції та характеристики різних напрямних систем, розглянуто електродинаміку для напрямних систем і елементи волоконно-оптичних систем передачі, фізичні процеси в них, розглянуто теорії взаємного електромагнітного впливу в лініях зв’язку та методи захисту від них, захист споруд зв’язку від зовнішніх електромагнітних впливів та методи виявлення місця і характеру пошкодження ліній зв’язку.
Навчальний посібник призначений для підготовки студентів до вивчення навчальних дисциплін за напрямом “Телекомунікації” в обсязі, достатньому для виробничої, практичної і дослідної діяльності в галузі лінійних споруд зв’язку. Може бути корисним для різних студентів, інженерів та спеціалістів, які цікавляться сучасними технологіями в галузі розробки та експлуатації телекомунікаційних мереж.

Зміст

Вступ

Про авторів

КАЙДАН Микола Володимирович – доктор технічних наук, доцент.

КЛИМАШ Михайло Миколайович – доктор технічних наук, професор.

СТРИХАЛЮК Богдан Михайлович – доктор технічних наук, доцент, директор Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Національного університету "Львівська політехніка".