Збірник вправ і завдань з німецької мови. Рівень В1

Дружбяк С. В., Дужа-Задорожна М. П., Смеречинська О. В., Стасів М. В.
Код: 978-966-941-810-4
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2023. 220 с. Формат 145 х 200 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:260,00грн.
Weight: 0 кг

Посібник містить вправи та завдання з німецької мови для поглиблення навичок детального розуміння текстів різної тематики, граматичних структур, письма та перекладу на рівні В1 за шкалою Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Він допоможе студентам, майбутнім перекладачам поглибити лексичний запас, удосконалити навички перекладу та підготуватися до іспиту В1 з німецької мови. Система текстів і вправ, що пропонуються, відповідає методичному принципу “від простого до складного” та забезпечує ґрунтовне оволодіння матеріалом. У посібнику також розміщено ключі для самоконтролю, граматичні таблиці.
Для студентів Національного університету “Львівська політехніка” спеціальності 035 “Філологія”, учнів старших класів гімназій і загальноосвітніх шкіл та всіх, хто вивчає німецьку мову як іноземну.

Inhalt

Про авторів

ДРУЖБЯК Світлана Володимирівна – кандидат філологічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

ДУЖА-ЗАДОРОЖНА Мирослава Петрівна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

СМЕРЕЧИНСЬКА Оксана Всеволодівна – кандидат філологічних наук, асистент кафедри прикладної лінгвістики Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

СТАСІВ Марія Василівна – кандидат філологічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка».