Логістичний менеджмент

Крикавський Є. В., Шандрівська О. Є.
Код: 978-617-607-680-3 (серія), 978-966-941-825-8 (випуск 20)
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2023. 416 с. Формат 170 х 240 мм. Тверда оправа. (Серія “Світ маркетингу і логістики”. Випуск 20).
Ціна:450,00грн.
Weight: 0 кг

Висвітлено теоретичні засади логістичного менеджменту: його сутність та етапи становлення в сучасній економіці, методи та функції. Значну увагу приділено методологічним засадам логістичного менеджменту та організаційно-економічному механізму управління логістичною діяльністю підприємства, проблемам управління розвитком логістичної системи підприємства, особливостям управління стратегічним розвитком логістичного потенціалу підприємства, питанням організаційно-структурного розвитку підприємств та чинників впливу на нього на логістичних засадах в умовах глобалізованого середовища під дією різного роду збурень. Висвітлено питання, пов’язані із формуванням логістичних стратегій, їх структурою за ознакою виділення ієрархічних рівнів та класифікацією. Подано різноманітні за формою вправи – тести, ситуаційні завдання, задачі.
Для студентів закладів вищої освіти спеціальності 0.73 “Менеджмент” галузі знань 07 “Управління та адміністрування”, слухачів системи перекваліфікації та перепідготовки кадрів, працівників служб логістики, усіх, хто цікавиться логістикою.

Зміст

Про авторів