- Рубрики
- Філософія, психологія, педагогіка
- Історія
- Політика, право
- Економіка
- Математика
- Фізика
- Хімія, хімічна технологія
- Біологія, валеологія
- Геодезія, картографія
- Загальнотехнічні науки
- ІТ, комп'ютери
- Автоматика, радіоелектроніка, телекомунікації
- Електроенергетика, електромеханіка
- Приладо-, машинобудування, транспорт
- Будівництво
- Архітектура, містобудування
- Мовознавство
- Художня література
- Мистецтвознавство
- Словники, енциклопедії, довідники
- Журнал "Львівська політехніка"
- Збірники тестових завдань
- Книжкові видання
- Наукова періодика
- Фірмова продукція
Основи біологічної хімії
Код: 978-966-941-841-8
Навчальний посібник / за ред. проф. Ю. Б. Стецишина. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2023. 224 с. Формат 170 х 240 мм. Тверда оправа.
Ціна:360,00грн.
Weight: 0 кг
Викладено курс біологічної хімії відповідно до навчальних програм студентів хімічних та харчових спеціальностей технічних закладів вищої освіти. Основний акцент зроблено на висвітленні взаємозв’язків біологічних процесів із хімічними та харчовими виробництвами. Для цього наведено основні дані про всі основні класи біологічних сполук, що можуть міститись у харчових продуктах. Наведено дані про їх вміст у продуктах харчування, а також роль у функціонуванні живих організмів. Описано перетворення вуглеводів, білків та ліпідів у процесі їх метаболізму. Значну увагу присвячено проблемі зв’язку хімічних перетворень із процесами, що відбуваються під час переробки харчових продуктів.
Для студентів спеціальностей “Харчова хімія та експертиза” та “Хімічна технологія харчових добавок та косметичних засобів”, студентів харчових спеціальностей, а також працівників харчових та ветеринарних підприємств, медиків та біологів.
»
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб дописувати коментарі