- Рубрики
- Філософія, психологія, педагогіка
- Історія
- Політика, право
- Економіка
- Математика
- Фізика
- Хімія, хімічна технологія
- Біологія, валеологія
- Геодезія, картографія
- Загальнотехнічні науки
- ІТ, комп'ютери
- Автоматика, радіоелектроніка, телекомунікації
- Електроенергетика, електромеханіка
- Приладо-, машинобудування, транспорт
- Будівництво
- Архітектура, містобудування
- Мовознавство
- Художня література
- Мистецтвознавство
- Словники, енциклопедії, довідники
- Журнал "Львівська політехніка"
- Збірники тестових завдань
- Книжкові видання
- Наукова періодика
- Фірмова продукція
Фізика і харчові та хімічні технології
Код: 978-966-941-888-3

Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2023. 320 с. Формат 205 х 290 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:260,00грн.
Weight: 0 кг
Посібник написано відповідно до програми з фізики для студентів хімічних напрямів закладів вищої освіти. Він складається з дев’яти розділів, в яких викладено фізичні основи механіки, молекулярної фізики і термодинаміки, електростатики, постійного струму, електромагнетизму, хвильової оптики, квантової природи випромінювання, фізики атомів і молекул, елементи фізики твердого тіла.
Для студентів хімічних напрямів.
Про авторів
ЗАЧЕК Ігор Романович – доктор фізико-математичних наук, професор кафедри загальної фізики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Національного університету «Львівська політехніка».
ЮЩУК Степан Іванович – доктор технічних наук, професор кафедри загальної фізики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Національного університету «Львівська політехніка».
БІЛЕНЬКА Ольга Богданівна – кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри загальної фізики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Національного університету «Львівська політехніка».
»
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб дописувати коментарі