Фізика і харчові та хімічні технології

Зачек І. Р., Ющук С. І., Біленька О. Б.
Код: 978-966-941-888-3
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2023. 320 с. Формат 205 х 290 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:260,00грн.
Weight: 0 кг

Посібник написано відповідно до програми з фізики для студентів хімічних напрямів закладів вищої освіти. Він складається з дев’яти розділів, в яких викладено фізичні основи механіки, молекулярної фізики і термодинаміки, електростатики, постійного струму, електромагнетизму, хвильової оптики, квантової природи випромінювання, фізики атомів і молекул, елементи фізики твердого тіла.
Для студентів хімічних напрямів.

Зміст

Передмова

Про авторів

ЗАЧЕК Ігор Романович – доктор фізико-математичних наук, професор кафедри загальної фізики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Національного університету «Львівська політехніка».

ЮЩУК Степан Іванович – доктор технічних наук, професор кафедри загальної фізики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Національного університету «Львівська політехніка».

БІЛЕНЬКА Ольга Богданівна – кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри загальної фізики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Національного університету «Львівська політехніка».