- Рубрики
- Філософія, психологія, педагогіка
- Історія
- Політика, право
- Економіка
- Математика
- Фізика
- Хімія, хімічна технологія
- Біологія, валеологія
- Геодезія, картографія
- Загальнотехнічні науки
- ІТ, комп'ютери
- Автоматика, радіоелектроніка, телекомунікації
- Електроенергетика, електромеханіка
- Приладо-, машинобудування, транспорт
- Будівництво
- Архітектура, містобудування
- Мовознавство
- Художня література
- Мистецтвознавство
- Словники, енциклопедії, довідники
- Журнал "Львівська політехніка"
- Збірники тестових завдань
- Книжкові видання
- Наукова періодика
- Фірмова продукція
Проектування закладів харчування
Код: 978-617-607-292-8
Навчальний посібник / Л. С. Грицюк, С. М. Лінда, В. Б. Якубовський. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2012. 184 с. Формат 170 х 240 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:229,00грн.
Weight: 0 кг
Розглянуто основні принципи проектування закладів харчування, наведено нормативи визначення площ та складу приміщень, їх функціональний взаємозв’язок. Викладено також основи проектування інтер’єрів закладів харчування.
Для викладачів та студентів архітектурних і мистецьких навчальних закладів, а також для архітекторів-практиків.
»
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб дописувати коментарі