Механіка ґрунтів, основи та фундаменти

Гладишев Г. М., Данкевич І. П., Шуляр Р. А., Сурмай М. І.
Код: 978-966-941-697-1
Навчальний посібник. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2021. 104 с. Формат 145 х 200 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:185,00грн.
Weight: 0 кг

Навчальний посібник складено на основі нормативних документів та стандартів, що регламентують розрахунок та методику випробування. Мета циклу лабораторних робіт – закріпити і доповнити теоретичні знання з дисципліни “Основи та фундаменти” та виробити практичні навики з виконання експериментальних досліджень.
Навчальний посібник призначений для студентів базового напряму 192 “Будівництво та цивільна інженерія”, а також для магістрантів та аспірантів, наукові дослідження яких пов’язані із вивченням роботи основ та фундаментів.

Зміст

Вступ

Визначення понять

Про авторів

ГЛАДИШЕВ Геннадій Миколайович – кандидат технічних наук, доцент кафедри будівельних конструкцій та мостів Інституту будівництва та інженерних систем Національного університету “Львівська політехніка”, чл.-кор. Академії будівництва України.

ДАНКЕВИЧ Ірина Петрівна – кандидат технічних наук, асистент кафедри будівельних конструкцій та мостів Інституту будівництва та інженерних систем Національного університету “Львівська політехніка”.

ШУЛЯР Ростислав Андрійович – старший викладач кафедри будівельних конструкцій та мостів Інституту будівництва та інженерних систем Національного університету “Львівська політехніка”.

СУРМАЙ Михайло Ігорович – кандидат технічних наук, доцент кафедри будівельних конструкцій та мостів Інституту будівництва та інженерних систем Національного університету “Львівська політехніка”, чл.-кор. Академії будівництва України.

Подяка

Гарна робота колективу авторів і Видавництва!

Дуже актуальна книга!

Дуже актуальна книга!