Потенціал еластичності у формуванні конкурентоспроможності промислових підприємств

Кубрак Н. Р. та ін.
Код: 978-617-607-390-1
Монографія / Н. Р. Кубрак, Є. В. Крикавський, Н. С. Косар. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 204 с. Формат 170 х 215 мм. М'яка обкладинка. (Серія “Світ маркетингу і логістики”. Випуск 4).
Ціна:229,00грн.
Weight: 0 кг

Викладено теоретичні та прикладні аспекти формування конкурентоспроможності промислових підприємств на ринку споживчих товарів повсякденного попиту. Досліджено роздрібний ринок молочних продуктів України та Львівської області, подано пропозиції щодо формування окремих складових потенціалу еластичності молокопереробних підприємств з метою підвищення їх конкурентоспроможності прийняттям стратегічних та операційних управлінських рішень.
Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, магістрів вищих навчальних закладів, менеджерів установ та організацій.

Зміст

Передмова

Про авторів

КУБРАК Надія Романівна
Кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. Автор близько 40 наукових праць. Коло наукових інтересів – конкурентоспроможність продукції та шляхи її підвищення.

КРИКАВСЬКИЙ Євген Васильович
Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу і логістики Національного університету "Львівська політехніка".
Автор понад 300 публікацій, зокрема 10 монографій, 19 підручників і навчальних посібників. Відмінник освіти України. Заслужений працівник освіти України.

КОСАР Наталія Степанівна
Кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу і логістики Національного університету "Львівська політехніка". Автор понад 100 публікацій у сфері маркетингу, з них 3 монографії у співавторстві, 3 навчальні посібники.