Інвестування у логістичні системи

Савіна Н. Б.
Код: 978-617-607-416-8
Монографія. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 328 с. Формат 170 х 215 мм. М'яка обкладинка. (Серія “Світ маркетингу і логістики”. Випуск 5).
Ціна:285,00грн.
Weight: 0 кг

Висвітлено теоретичні та прикладні засади інвестування як однієї з передумов розвитку логістичних систем. Досліджено джерела інвестиційних ресурсів та логістичну інфраструктуру як об’єкт управління розвитком інвестування.
Для виконання завдань управління інвестуванням у логістичні системи розширено методологічні положення контролінгу як технології стабілізації стану логістичних систем. Запропоновано концепцію ентропійної оцінки досконалості процесів інвестування в об’єкти логістики.
Для наукової спільноти, практиків, менеджерів, викладачів та аспірантів.

Зміст

Передмова

Вступ

Про автора

САВІНА Наталія Борисівна
Кандидат економічних наук, доцент, докторант Національного університету "Львівська політехніка". Автор понад 100 наукових та навчально-методичних видань, зокрема одноосібної монографії "Інвестиційні системи логістичного забезпечення економіки України" (2009) та трьох колективних монографій, навчальних посібників "Підприємство і бізнес-планування", "Підприємницьке право".
Наукові інтереси: оцінювання ефективності інвестицій, логістика, підприємництво.