Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва

Берник П. С. та ін.
Код: 966-553-406-8
Навчальний посібник / П. С. Берник, З. А. Стоцько, І. П. Паламарчук, В. В. Яськов, І. А. Зозуляк. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2004. 336 с. Формат 170 х 215 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:288,00грн.
Weight: 0 г

Розглянуто принципові схеми і особливості конструкцій та технологічної реалізації груп механічного обладнання, яке використовується у переробному та харчовому виробництві. Наведено методологію практичного розрахунку типових вузлів та технологічних, кінематичних, конструкційних, енергетичних параметрів.
Для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр, спеціаліст, магістр технічних та аграрних навчальних закладів III–IV рівнів акредитації.

Зміст

Передмова.
1. Загальна характеристика розрахункових параметрів обладнання переробного і харчового виробництва.
2. Технологічне обладнання для підготовки продукції до переробного процесу.
3. Машини для подрібнення сільськогосподарської продукції.
4. Машини для перемішування.
5. Обладнання для обробки сільськогосподарської продукції тиском.
6. Обладнання для розділення неоднорідних систем.
Література.