Персональні суперкомп’ютери: архітектура, проектування, застосування

Мельник А. О., Мельник В. А.
Код: 978-617-607-380-2
Монографія. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 516 с. Формат 170 х 240 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:395,00грн.
Weight: 0 кг

Розглянуто архітектуру, характеристики, галузі та проблеми використання сучасних суперкомп’ютерів, передумови появи та особливості персональних суперкомп’ютерів. Висвітлено питання побудови, організації функціонування та застосування високопродуктивних комп’ютерних систем на основі універсальних комп’ютерів та апаратних прискорювачів. Проведено аналіз архітектурних особливостей, методів побудови та напрямів розвитку сучасних апаратних прискорювачів та комп’ютерних систем з реконфігуровними прискорювачами. Подано технології та засоби високорівневого проектування спеціалізованих процесорів для реконфігуровних прискорювачів. Здійснено практичну реалізацію процесорів симетричного блокового шифрування та ортогональних тригонометричних перетворень з застосуванням цих технологій та засобів. Розкрито питання взаємодії компонентів та наведено результати експериментальних досліджень функціонування персонального суперкомп’ютера на основі універсального комп’ютера та реконфігуровного прискорювача. Показано перспективи розвитку високопродуктивних комп’ютерних систем на основі універсальних комп’ютерів та реконфігуровних прискорювачів.
Монографія є результатом багаторічних наукових пошуків авторів в галузі розроблення високопродуктивних комп’ютерних систем та створення методів та засобів їх високорівневого проектування.
Для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів, викладачів та фахівців в галузі комп’ютерних та інформаційних технологій.

Зміст

Передмова

Вступ

Скажіть будь ласка як можна

Скажіть будь ласка як можна замовити цю книжку на вимогу? І чи якщо кількість замовленої книжки буде більше 5 шт. ціна може бути дешевшою, ніж 171 грн. ?
Дякую