"Просвіта" заохочує підлітків малювати. І читати Шевченка

Львівська "Просвіта" оголосила весняний художній конкурс для дітей і молоді: проілюструвати свій улюблений твір зі спадщини Тараса Шевченка; відобразити подію з Шевченкового життя; його візії майбутнього; або ж – намалювати сучасну Україну. Відповідно до означеної тематики подані на конкурс роботи журі оцінюватиме в чотирьох номінаціях.
Взяти участь у конкурсі можуть учні середніх та художніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, студентів технікумів, ВНЗ. Роботи дітей журі оцінюватиме у двох вікових групах: 10–13 і 14–17 років.
На конкурс приймають щонайбільше три роботи одного автора, виконані в довільній техніці, формату А3. У правому нижньому кутку треба вказати: назву роботи, ім'я автора, вік, навчальний заклад, а на звороті – домашню адресу, контактний телефон.
Перший етап конкурсу триватиме до 25 квітня 2013 року. Роботи подають у районні осередки товариства "Просвіта".
Другий етап конкурсу триватиме до 10 травня. Найкращі роботи з районних осередків передають у Львівське обласне об'єднання Всеукраїнської "Просвіти" (вул. Друкарська, 6, Львів, тел.: 235 48 06, ел. пошта prosvita_lviv@ukr.net).
Виставка-огляд та нагородження переможців відбудеться 22 травня 2013 року. Переможці отримають дипломи і цінні подарунки.