Синергія творення. Літопис Львівської політехніки поповнило ще одне видання

Власне, це видання поповнило літописи одразу двох славних закладів освіти: Національного університету "Львівська політехніка" і Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". У 1946 році юний уродженець Наддніпрянщини фронтовик Григорій Денисенко став студентом Львівського політехнічного інституту, після закінчення навчання залишився тут працювати, захистив кандидатську і докторську дисертації, піднявся щаблинками від завідувача лабораторії до ректора (1963–1971). Відтак у 1971–1987 роках був ректором Київського політехнічного інституту.
Григорій Денисенко був унікальною особистістю, вплив якої на життя обох академічних колективів важко переоцінити. Про це пишуть соратники та учні, у своїх спогадах відтворюючи незабутній образ ректора-новатора й добу, в якій він жив і творив.
У підготовці видання брали участь: вчений секретар Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки Олександр Шишка, фотокореспондент прес-служби університету Йосип Марухняк, студенти кафедри журналістики та засобів масової комунікації Катерина Свинаренко, Рената Томаш, Анна Нерознак, Анастасія Клименко, Юлія Бурдик, Юлія Юхимова, Марія Грабовська, Ксенія Паламарчук.
Дизайн обкладинки виконав Віктор Штець, автор портрета Г. І. Денисенка.
Докладніше про книжку