Технології підтримання прийняття рішень

Верес О. М.
Код: 978-966-553-975-9 (серія), 978-617-607-402-1 (випуск 3)
Навчальний посібник. Друге видання. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 252 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка. (Серія “Консолідована інформація”, випуск 3).
Ціна:238,00грн.
Weight: 0 кг

Навчальний посібник містить матеріал, необхідний для вивчення основних теоретичних принципів та практики побудови математичних моделей різноманітних систем з метою використання обчислювальної техніки для управління економічними, виробничими та іншими процесами.
Навчальний посібник призначений для студентів, що навчаються за спеціальністю “Консолідована інформація”, галузі знань “Специфічні категорії” та споріднених галузей знань, пов’язаних з вивченням комп’ютерних інформаційних технологій. Може бути використаний викладачами як дидактичний матеріал, а також для самостійного вивчення і підвищення кваліфікації.
Рекомендувало Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України як навчальний посібник для студентів, які навчаються за спеціальністю “Консолідована інформація".

Зміст

Вступ

Про автора

ВЕРЕС Олег Михайлович
Кандидат технічних наук, доцент кафедри інформаційних систем та мереж Національного університету "Львівська політехніка". Автор понад 80 наукових та навчально-методичних публікацій, зокрема восьми навчальних посібників, чотири з яких мають гриф Міністерства освіти і науки України.
Галузь наукових інтересів: інформаційне моделювання, системи баз даних та знань, інтелектуальні системи підтримки прийняття рішень, методи прийняття рішень у слабкоструктурованому середовищі, системний аналіз, моделювання складних систем.