Великдень книги на «ДЖУРАфест-2013»

Тернопільський книжковий фестиваль "ДЖУРАфест" 25-27 квітня цього року зібрав книговидавців і книголюбів уже вчетверте. На зустріч із тернопільськими читачами з’їхалися автори і видавництва з Києва, Львова, Івано-Франківська, Ужгорода, Луцька, Кам’янця-Подільського, з інших міст України. Вже традиційно виставка відбулася в самому центрі Тернополя – великому залі Українського дому "Перемога". Найбільшою популярністю в тернополян користується дитяча, релігійна і краєзнавча література, що, напевно, легко пояснити. Але позаяк Тернопіль - місто не просто файне, а ще й університетське, Видавництво Львівської політехніки також презентувало на "ДЖУРАфесті" свої видання. Під час фестивалю відбулися дві наші презентації: у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя і в Тернопільському національному економічному університеті, де студенти та викладачі мали змогу ознайомитися з науковими і навчальними виданнями.
Організатором "ДЖУРАфесту" є тернопільське видавництво "Джура". Фестиваль виник як мала індивідуальна ініціатива, але, певно, під гарною зіркою: його проведення активно підтримує місцева влада, імпрез і відвідувачів стає щораз більше.
На фото: працівники Видавництва Львівської політехніки Тетяна Орлова, Наталя Ліпінська і міський голова Тернополя Сергій Надал.