Інформаційні технології організації бізнесу

Кравець Р. Б. та ін.
Код: 978-617-607-450-2
Навчальний посібник / Р. Б. Кравець, Ю. О. Сєров, О. В. Марковець. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. 228 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:205,00грн.
Weight: 0 кг

Зосереджено увагу на аналізі та моделюванні предметних галузей з метою побудови організаційних та інформаційних систем. Подано принципи візуального моделювання систем та бізнес-процесів, принципи структурного системного та об’єктно-орієнтованого підходів до моделювання систем. Наведено методи системного структурного аналізу і моделювання бізнес-процесів. Описано способи застосування методів моделювання бізнес-процесів для виконання консалтингових проектів та реорганізації діяльності підприємств. Розглянуто сучасні CASE-засоби автоматизації моделювання бізнес-процесів.
Для студентів ВНЗ, які вивчають сучасні технології моделювання організаційних, інформаційних та програмних систем, а також такі дисципліни, як «Інформаційні технології організації бізнесу», «Системний аналіз та проектування комп’ютерних інформаційних систем», «Об’єктно-орієнтоване проектування програмних комплексів» та ін.

Зміст