Управління персоналом

Захарчин Г. М. та ін.
Код: 978-617-607-506-6
Навчальний посібник / Г. М. Захарчин, Л. Р. Струтинська, Н. П. Любомудрова, Р. О. Винничук. Львів: Видавництво Львівської політехніки. 2013. 260 с. Формат 145 х 200 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:48,00грн.
Weight: 0 кг

Висвітлено теоретичні та прикладні аспекти управління персоналом в системі менеджменту організацій, які системно відображають механізм управління персоналом та тлі історичного, суспільного і глобального процесів. Запропоновано системний погляд на персонал як суб’єкт і об’єкт управління, відповідно до якого формується кадрова політика організації, механізм і технологія управління персоналом. Розглянуто питання, які характеризують управління розвитком і мобільністю персоналу, процесом вивільнення персоналу та прикладні аспекти оцінювання ефективності системи управління персоналом.
Для студентів і викладачів економічних та інших спеціальностей вищих навчальних закладів, менеджерів, господарників, працівників державних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також тих, хто цікавиться сучасними проблемами управління персоналом.

Зміст

Передмова