Методи документування консолідованої інформації

Кісь Я. П., Голощук Р. О.
Код: 978-966-553-975-9 (серія). 978-617-607-504-2 (2-ге вид.)
Навчальний посібник / за заг. ред. В. В. Пасічника. Друге видання. Львів: Видавництво Львівcької політехніки, 2014. 240 с. Формат 145 х 200 мм. Тверда оправа. (Серія «Консолідована інформація», випуск 5).
Ціна:135,00грн.
Weight: 0 кг

Окреслено комплекс теоретичних, методичних та організаційно-практичних проблем з документування консолідованої інформації. Структура і зміст посібника відповідають програмі курсу для вищих навчальних закладів. Висвітлено особливості основних методів та засобів як результатів нового напряму наукового опрацювання консолідованої інформації. Видання покликане ознайомити з основними методами і засобами документування та опрацювання інформаційних матеріалів, технологіями документування і консолідації інформаційних ресурсів для підтримки прийняття рішень.
Рекомендувало Міністерство освіти і науки України як навчальний посібник для студентів, які навчаються за спеціальністю “Консолідована інформація”.

Зміст

Вступ

Про авторів

КІСЬ Ярослав Петрович
Кандидат технічних наук, доцент кафедри інформаційних систем та мереж Національного університету "Львівська політехніка". Сфера наукових інтересів – інформаційне моделювання, інтелектуальні системи підтримки прийняття рішень, методи кодування інформації, проектування розподілених інформаційних систем.

ГОЛОЩУК Роман Олегович
Кандидат технічних наук, доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Національного університету "Львівська політехніка", заступник директора Видавництва Львівської політехніки з питань інформаційних технологій. Сфера наукових інтересів – електронне навчання, розподілені навчальні інформаційні системи і технології, інформатизація видавничої справи.