Економіка логістики

За заг. ред. Є. В. Крикавського, О. А. Похильченко
Код: 978-617-607-614-8
Навчальний посібник / Є. В. Крикавський, О. А. Похильченко, Н. В. Чорнописька, О. С. Костюк, Н. Б. Савіна, С. М. Нікшич, Л. Я. Якимишин. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2014. 640 с. Формат 170 х 215 мм. Тверда оправа. (Серія “Світ маркетингу і логістики”. Випуск 7).
Ціна:260,00грн.
Weight: 0 кг

Викладено основи теорії економіки логістики: розглянуто місце та роль логістики як об’єкта господарювання, сутність та основні напрями логістичної діяльності на підприємстві, ідентифіковано склад логістичних активів, досліджено економічний потенціал логістики та її синергічний ефект, розглянуто особливості економіки логістичної діяльності в ланцюгах поставок. Висвітлено методичні підходи до оцінювання результатів логістичної діяльності з урахуванням специфіки цієї діяльності. Теоретичний матеріал супроводжується практичними вправами та завданнями з практичної діяльності вітчизняних та зарубіжних підприємств.
Для студентів та викладачів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, слухачів інститутів підвищення кваліфікації, підприємців, працівників служб логістики та маркетингу.

Зміст

Вступ

Економіка логістики

Доброго дня!
На коли я можу розраховувати отримати замовлену книгу Економіка Логістики?
З повагою, Дмитро Дмитрів!