Нейроподібні методи, алгоритми та структури обробки сигналів і зображень у реальному часі

Рашкевич Ю. М. та ін.
Код: 978-617-607-603-2
Монографія / Ю. М. Рашкевич, Р. О. Ткаченко, І. Г. Цмоць, Д. Д. Пелешко. Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014. 256 с. Формат 170 х 240 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:265,00грн.
Weight: 0 кг

На основі концепції геометричних перетворень розвинуто теорію синтезу нейронних мереж на НВІС-структурах для обробки сигналів і зображень у реальному часі. Ця теорія ґрунтується на нейромережевих методах і методах попередньої обробки сигналів і зображень, методах, алгоритмах і паралельних структурах опрацювання даних у реальному часі. Нейроподібні мережі на НВІС-структурах з високою ефективністю використання обладнання синтезуються за інтегрованим підходом, який охоплює нейромережеві методи та методи попередньої обробки сигналів і зображень, методи та алгоритми паралельних обчислень, НВІС-технологію, архітектури і методи синтезу нейронних мереж реального часу та враховує особливості конкретних застосувань.
Для наукових працівників, інженерів, аспірантів і студентів, що займаються розробленням систем штучного інтелекту.

Зміст

Вступ

Про авторів

РАШКЕВИЧ Юрій Михайлович
Доктор технічних наук, професор, проректор з навчальної роботи та міжнародних зв'язків, завідувач кафедри ІТВС Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету "Львівська політехніка". Наукові інтереси: штучний інтелект, обробка мовних сигналів.

ТКАЧЕНКО Роман Олексійович
Доктор технічних наук, професор, працює на кафедрі ІТВС Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету "Львівська політехніка". Наукові інтереси: штучний інтелект, нейронні мережі.

ЦМОЦЬ Іван Григорович
Доктор технічних наук, професор, працює на кафедрі АСУ Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету "Львівська політехніка". Наукові інтереси: інформаційні технології, робото технічні системи.

ПЕЛЕШКО Дмитро Дмитрович
Доктор технічних наук, професор, працює на кафедрі ІТВС Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету "Львівська політехніка". Наукові інтереси: штучний інтелект, обробка зображень.