Мистецтво створення споруд

За ред. І. Карого
Код: 978-617-607-690-2
Навчальний посібник з української мови для студентів-іноземців технічних вишів спеціальності "Архітектура" і "Будівництво" (рівень В1 – В2) / Г. Бойко, О. Качала, А. Моторний, О. Палінська, Л. Харчук. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2014. 300 с. Формат 205 х 290 мм. М'яка обкладинка.
Ціна:200,00грн.
Weight: 0 кг

Навчальний посібник розділено на дві основні частини за навчальними курсами студентів-архітекторів і будівельників Національного університету "Львівська політехніка". У ньому містяться тексти з дотекстовими та післятекстовими завданнями, словники архітектурних та будівельних термінів, призначених для чужоземних студентів, які навчаються в українських вишах і вже пройшли підготовчий етап вивчення української мови.
Мета посібника – допомогти студентам-іноземцям закріпити набуті навички усного та писемного мовлення і лексико-граматичні моделі, а також полегшити розуміння текстів зі спеціальності через ознайомлення з українською термінологією і загалом посприяти розвиткові студента як грамотної, різнобічно обізнаної особистості.

Зміст

Від авторів