Економічна стабільність суб’єктів господарювання в умовах хаотичного розвитку національної економіки України

Шпак Н. О. та ін.
Код: 978-617-607-725-1
Монографія / Н. О. Шпак, О. В. Пирог, М. І. Романишин. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2015. 288 с. Формат 170 х 240 мм. М’яка обкладинка.
Ціна:267,00грн.
Weight: 0 кг

Розкрито сутність економічної стабільності підприємства, розвинуто її типологію та принципи забезпечення, удосконалено типологію чинників, що впливають на її формування, а також охарактеризовано основні моделі самоорганізації в забезпеченні економічної стабільності підприємства. Охарактеризовано розроблений інтегральний метод оцінювання стабільності розвитку національної економіки в мінливих умовах, також методичні положення із забезпечення економічної стабільності підприємства та розвинуто підходи до оцінювання рівня економічної стабільності підприємств. Висвітлено стратегічне та тактичне забезпечення економічної стабільності підприємств, а також сконцентровано увагу на інформаційному забезпеченні економічної стабільності підприємств.
Для студентів економічних спеціальностей, фахівців, викладачів, науковців, аспірантів та керівників підприємств, які займаються проблемами економічної стабільності суб’єктів господарювання в умовах хаотичного розвитку національної економіки України.

Зміст

Вступ

Про авторів